groep 1-2

Groep Marie/José
Daar zijn we weer!
Na de kerstvakantie hebben we heel hard gewerkt, er is ook weer een nieuw kindje in onze klas: Welkom Finn!
Ons thema ging over de winter : Brr wat is het koud.... en dat kwam goed uit want het was ook heel koud!
De afgelopen twee weken staan in het teken van de carnaval, onze huishoek is een verkleedhoek en alle kinderen zijn allemaal al een keer prachtig geschminkt.
We hebben nog ons optreden in de Pub en vrijdag allemaal verkleed naar school.
En dan een weekje lekker luieren in de vakantie.
Na de voorjaarsvakantie starten we een nieuw thema:
Beestenboel!
We gaan over huisdieren/boerderijdieren/wilde dieren en kriebelbeestjes praten, werken en knutselen.
Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie!
Groetjes van groep 1-2 en Rianne en Marie-Jose

Hallo allemaal,
Het thema beestenboel loopt alweer op zijn einde.
We hebben heel veel dieren besproken , gezien , geknutseld en gespeeld.
Er is een hondje in de klas geweest, Jazz, deze mochten we aaien, voeren en vasthouden.
Wij zijn op zoek geweest naar insecten en hebben er heel veel gevonden en onder de loep bekeken.
We zijn een middag naar de boerderij geweest. Daar was het echt geweldig, Bedankt Juf Desiree!
En deze week hebben we het over wilde dieren.
Loop gerust de klas in om ons leerbord te bekijken.
We hebben dit thema weer veel geleerd en ervaren!
Volgende week nog een weekje over Pasen en dan heerlijk twee weken vakantie!
We laten daarna weer van ons horen.