groep 1-2

Groep marie-Jose
Hallo allemaal,
Het nieuwe schooljaar is alweer een paar weken aan de gang en wij zijn helemaal gewend!
In onze klas zitten op dit moment 8 kinderen, Evi, Bas, Isa, Finn, Cataleya Ilza, Jorja en Cody.
Er zijn twee juffen Rianne en Marie-Jose en op maandag is juf Desiree ook in onze klas.
We zijn afgelopen week gestart met het IPC thema: AAN TAFEL.
In de eerste focus hebben we geleerd hoe en wat wij thuis eten, woorden als bestek en servies zijn besproken. Deze week zijn we gestart met de tweede focus, eten buiten de deur. De kinderen zijn in ons restaurant komen eten met een voor, hoofd en nagerecht. De obers Rianne en Marie-Jose moesten hard werken. Maar we hebben gesmuld!
De komende weken werken wij nog over gezond en ongezond eten, voeding en afval en eten over de hele wereld.
Wij hebben het nog druk en kom gerust in de klas kijken naar alle knutsels en foto's op ons IPC bord.
Lieve groetjes en tot de volgende keer.