groep 1/2 Lisan

Groep 1/2 Lisan

Yes, het nieuwe schooljaar is weer gestart.
Welkom in het nieuwe gebouw, welkom in de nieuwe klas.

We hebben met alle kinderen en papa's en mama's, die blijven kijken, het gebouw geopend. Het jongste kind en het oudste kind van de school mochten een lintje doorknippen. Dit waren Jaylinn (uit onze klas) en Hala (uit de groep van Hans en Annelies). Daarna mocht onze groep als eerste naar binnen, over de rode loper.
We hebben samen een rondje door de nieuwe school gelopen en sommige papa's en mama's zijn 's middags ook binnen wezen kijken. Wat een super mooi nieuw gebouw.
In onze klas komen binnenkort ook nog nieuwe meubels, spannend!

De eerste weken staan in het teken van elkaar leren kennen, we stellen onszelf op verschillende manieren voor. We verkennen de werkjes in de klas en proberen van alles uit. Maar natuurlijk genieten we ook extra van het lekkere weer en zijn we veel buiten. Op deze website proberen we van alles over onze klas te laten zien. Zoals thema-werkjes en leuke uitstapjes. Kijken jullie met ons mee?

starten op de eerste dag.

Hard werken in de klas.

Naar de speeltuin.

Ijsje eten en spelen bij de dijk.

Afkoelen bij de fonteintjes.

Buiten picknicken en spelen op het schoolplein.